RK3387_slider

WIJ ZIJN VAKGARAGE WALS!

Sinds 1907 zijn wij als garagebedrijf gevestigd in Haarlem. Als één van de oudste autobedrijven van Nederland vinden wij het belangrijk dat elke kant tevreden is. Wij zijn een familiebedrijf waar de 5e generatie al werkzaam in het bedrijf. Sinds 1952 hebben wij naast de garage ook een showroom voor gebruikte auto’s.

Wij verlenen als garage alle mogelijke service die u van een autobedrijf kunt verwachten. U kunt bij ons terecht voor een Apk-keuring, onderhoudsbeurt, banden, uitlaat, distributieriem of ketting, airco onderhoud en nog veel meer. Maar ook om het kopen van een gebruikte of nieuwe auto, schade taxatie / reparatie, storingen en diagnose. Sinds 2020 zijn wij ook gecertificeerd voor elektrische- en hybride voertuigen. Wij werken veilig volgens de NEN9140 norm en zijn dus gekeurd om uw ev-voertuig te onderhouden. Sinds 2021 hebben wij ons aangesloten bij de stichting van Vakgarage. Een sterk en betrouwbaar merk in de Automotive branche. Kiest u voor ons dan kiest uw voor: klantvriendelijkheid, service, kwaliteit, betrouwbaar, familiebedrijf, BOVAG bepalingen en professionaliteit.

Wij kopen auto’s in van particulieren, dealer bedrijven en leasemaatschappijen. Deze occasions worden professioneel gereinigd, gecontroleerd en dan te koop geplaatst in onze (online) showroom. Na verkoop zal de auto worden afgeleverd met nieuwe APK, en indien gewenst een onderhoudsbeurt en garantie. Als BOVAG lid kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor schade afhandeling, schade reparatie, passende financiering voor de aanschaf van een occasion en een autoverzekering. Vakgarage Wals is het meest veelzijdige autobedrijf van Haarlem en in regio Kennemerland. We hopen u als toekomstige klant te mogen begroeten en als bestaande klant te behouden.